اداره رفاه دانشجویی

انتخاب وب سایت:
  • اخبار و رویدادها

حکم انتصاب مهندس یزدان مهر ، به عنوان رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی مهندس ذوالفقار یزدان مهر را به سمت ریاست صندوق رفاه دانشجویان منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، دکتر  فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی مهندس ذوالفقار یزدان مهر را به سمت ریاست صندوق رفاه دانشجویان منصوب نمود.

در حکم انتصاب مهندس یزدان مهر آمده است:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جناب عالی به موجب این حکم به مدت دو سال به سمت رییس صندوق رفاه دانشجویان منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف صندوق رفاه را بر پایه قوانین، برنامه ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری روسای دانشگاهها و مدیران و کارکنان گرامی، نقشی شایسته در پشتیبانی از آرمان های اهداف نظام آموزش عالی ایفا نمایید.

مهندس ذوالفقار یزدان مهر دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بوده و پیش از این انتصاب مشاور دکتر فرهادی در امور شرکت ها و مجامع جمعیت هلال احمر و مدیر عامل صنایع هلال احمر ایران بوده است.

دکتر فرهادی همچنین در حکم دیگری از زحمات دکتر مطیعی ریاست قبلی صندوق رفاه دانشجویان تقدیر نمود.

ارديبهشت 1394

آخرين تاريخ بازديد : اسفند 1395